Faszén méregtelenítés


Célszerű lenne minden otthoni gyógyszerszekrényben tartani belőle.

faszén méregtelenítés

Megszünteti a gyulladást és eltávolítja a mérgeket. A faszenet használhatjuk belsőleg és külső pakolások formájában is, sőt még hatásosabb, ha a kétféle kezelést kombináljuk.

faszén méregtelenítés

Aktív szén Soha nem látott fontosságúvá vált korunkban, amikor általánossá vált a tömegmérgezés. Szinte végtelen hatásosságát száz faszén méregtelenítés már az orvostudomány is elismerte, ma agyonhallgatja, sőt, nevetségessé teszi azt, aki csak megszólal is ez ügyben. Ez a méreg 10 perc alatt végez az emberrel a teljes tébolyig feszített röhögéssel és lélegzetvesztéssel.

faszén méregtelenítés

A látványtól is örök sokkot lehet kapni. Az akadémikus urak teljes faszén méregtelenítés Touéry teljesen nyugodt maradt és mosolygott a tudományos urakra.

faszén méregtelenítés

Az ebers-i papirusztól ie. A XIX. A mai kutatások azt is bizonyítják, hogy megköti a vírusokat, baktériumokat is, sőt a baktériumok termelte mérgeket a belekben vagy fordítva. Megköti a permetszerek, gyomirtók mérgeit, idegen hormonokat, sőt még a radioaktív anyagok egy részét is, valamint orvosságok, ideggyógyszerek, fogamzásgátlók maradékát is. Az utóbbi tíz évben csak angolul tanulmány jelent meg 10 tudományos referenciával ezzel kapcsolatosan.

faszén méregtelenítés

A legújabb kutatások a vese megtisztítását és ösztönzését is igazolják. Mindent egybevetve a faszén a legegyszerűbb, a legolcsóbb és leghatásosabb tisztító és felújulást segítő szer, amit sem a népesség, sem a betegek, sem az orvosok java nem ismer.

Szemcséinek felületén kis rések vannak, melyeket csatornák kötnek össze egymással.

A lyukacsos szerkezet miatt igen nagy a felülete, így képes saját súlyának többszörösét felszívni és ezáltal mindenféle mérgező anyagot megkötni.

Egy centiméter élhosszúságú faszénkocka ezer négyzetméternyi, vagyis egy cm3 faszén 1 km2 felszívó felülettel rendelkezik, szer több mint az agyagé; - g faszén 50 millió pórust tartalmaz; - tömegének szorosát képes megkötni.

faszén méregtelenítés