Féregtelenítő tabletta. Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Belső féreghajtók - Equus webbolt


Bayer Drontal Cat féreghajtó tabletta - Széles hatásspektrumú féreghajtó tabletta macskák fertőzöttségének gyógykezelésére A teljes doboz ára 1.

Drontal Plus a csontalakú, ízesített féreghajtó tabletta I.

Leírás és Paraméterek Bayer Drontal Cat féreghajtó tabletta — Széles hatásspektrumú féreghajtó tabletta macskák fertőzöttségének gyógykezelésére A macska leggyakoribb fonál- és galandférgei ellen egyaránt hatékony az egyszeri dózisban használható Drontal Cat tabletta. Könnyen felismerheti Ön is, mivel a tabletta januártól ellipszoid alakú formában kerül forgalomba. Ez az új forma a tabletta könnyebb beadását, lenyelését segíti.

féregtelenítő tabletta galandféreg pete rendeles

A bolhák magukban hordozhatják a galandféreg lárváit, ezáltal a férgesség hordozói vektorai lehetnek. Az Advantage spot-on bolhaellenes kezelés mellett, gondoskodjon kedvence környezetének tisztántartásáról is, a bolhák fejlodésének és szaporodásának hatékony megszüntetése érdekében.

féregtelenítő tabletta széles színpadú szalag

Ha a féregtelenítés és a bolhaellenes kezelés nincs folyamatosan biztosítva, akkor az újrafertoződés hamarosan kialakul, és kedvence férgessé válik. Hatóanyagok és egyéb összetevők megnevezése 1 tabletta tartalmaz : Pirantel-embonát: mg 80 mg pirantelPrazikvantel: 20 mg Javallatok: Széles hatású féregtelenítő macskák gyógykezelésére az alábbi fonalférgek kifejlett alakjai és galandférgek minden stádium ellen: Toxocara mystax catiToxascaris leonina, Ancylostoma tubaeformae, Echinococcus multilocularis, Dipydium caninum, Hydatigea Taenia taeniaeformis, Mesocestoides spp.

Tabletta Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk! Széles hatásspektrumú féregtelenítő kutyák fertőzöttségének gyógykezelésére. Fonálféreg: Toxacara canis, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Trichuris vulpis.

Ellenjavallatok: Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival vagy bármely segédanyagával féregtelenítő tabletta túlérzékenység esetén. A kombinációval végzett megfelelő vizsgálatok elvégzéséig vemhes állatokon nem használható.

féregtelenítő tabletta hogyan kell kezelni az embert minden féregtől

Használata nem javasolt 3 hetes kor előtt. Mellékhatások: Nem ismeretesek.

féregtelenítő tabletta helminthiasis viszketés

Ha súlyos nemkívánatos hatást vagy egyéb, a használati utasítsában nem szereplő hatásokat észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost. A helyes alkalmazásra vonatkozó javaslat: A tablettákat közvetlenül vagy ételbe rejtve kell beadni. Koplaltatás vagy féregtelenítő tabletta táplálkozási szokások megváltoztatása nélkül adható.

féregtelenítő tabletta fereg jelentese alomban

Megjegyzés: Fonálféreg fertőzés esetén, különösen kölykökben a féreg teljes kiirtása nem várható, így az emberi fertőzés lehetősége megmarad, ezért kéthetente ismételt kezelés javasolt.