Fülféreg csepp


Bélféreg ellen — Milyen tünetei vannak, és hogy űzzük ki a parazitát?

fülféreg csepp

Fülférgek kezelése Gyógynövény keresőGyógynövények Gyógynövények betegségekre rovatunkban kétféleképpen kereshetnek: ha szeretnék megtudni, hogy egy-egy betegségre milyen gyógynövények ajánlottak, vagy ha egy gyógynövényről szeretnék megtudni, hogy mire jó. Ha betegség szerint keresnének, kattintsanak a betegségkeresőre, ha gyógynövény szerint, akkor válasszák a gyógynövénykeresőt, majd mindkét esetben használják a legördülő listát.

fülféreg csepp

Hasznos böngészést kívánunk! Milyen betegség gyógymódjára kíváncsi?

Betegségek listája Gyógynövények fülférgek kezelése rovatunkban kétféleképpen kereshetnek: ha szeretnék megtudni, hogy egy-egy betegségre milyen gyógynövények ajánlottak, vagy ha egy gyógynövényről szeretnék megtudni, hogy mire jó. Melyik gyógynövényre kíváncsi?

Olvass tovább Ne az állatorvosnál töltsük a karácsonyt!

Gyógynövények listája A bélférgesség a szervezetben parazita életmódot folytató férgek vagy azok lárváinak fülféreg csepp. Okozhatnak hiánybetegségeket vagy kóros szervi tünetet.

fülféreg csepp

A következő teák valamelyikét ajánljuk erre a problémára: diófalevél, mezei kakukkfű vagy porcsinfű napi 3×1 csészével 4 héten keresztül. A mezei kakukkfű alkoholos kivonatából napi 3×20 csepp javasolt. Hatásos még napi gerezd összezúzott fokhagyma fogyasztása nyersen vagy kevés vízzel, esetleg tejben főzve.

fülféreg csepp

Ajánlott termékek.