Parazita gyökerei. Parazita gyökerei


a férgeknek előnyös tulajdonságai lehetnek

Tartalom Ha eltávolítjuk a talajt, látható, hogy a szádor gyökerei összenőttek a paradicsom gyökereivel. Később ezek a sárga ajakosszerű parazita növények virágokat hoznak, és ahogy a növény fejlődik, bebarnul, és magtokjaiból apró fekete magvakat bocsát ki.

felnőttkori giardiasis tünetei hogyan lehet azonosítani

A károsítás kialakulásának feltételei A szádor magjai parazita gyökerei több mint 20 évig is nyugalmi állapotban parazita gyökerei a talajban. A gazdanövények gyökérnedvei serkentik a csírázást, és a fiatal csíranövény gyökerei a gazdanövény gyökereihez tapadnak, ahonnan tápanyagokat von el a növekedéshez és a szaporodáshoz.

a paraziták fő tulajdonságai

Virágzás után apró magvakat hoz létre, amelyek a művelőeszközökkel és az öntözővízzel terjedhetnek a táblák között és a táblán belül is.

A paradicsom növekedésének kedvező feltételek kedveznek a szádor növekedésének és parazita életmódjának is. Védekezés Az ezen élősködő okozta károk mérsékelhetők a talaj gázos kezelésével és vetésforgóval, parazita gyökerei olyan higiéniai gyakorlatoknak kell kapcsolódniuk, mint az összes érintett növény és a szádor eltávolítása és parazita gyökerei.

férgek miből

Fontos információk.