Kapcsolat

logo

Kapcsolat:

 

zabla.hu

Administrator

Átmeneti email címünk:  zablaweb(kukac)outlook.hu

info(kukac)zabla.hu folyamatban

 

  46 Hits
46 Hits

Adatkezelési szabályzat

 Átmeneti email címünk:  zablaweb(kukac)outlook.hu

 

 

  1. A zabla.hu minden regisztráció ingyenes.
  2. A „lovas” regisztráció során csak és kizárólag fantázianév a megengedett. Saját névvel történő regisztráció tilos illetve törlésre kerül, és nem tároljuk.
  3. Az email cím csak a regisztrációhoz szükséges (az oldalon nem látszik) illetve az oldalon történő kommunikáció kiértesítéséhez. A felhasználónak lehetőségé van ezeket letiltani az oldalon vagy a moderátor segítségét kérni.
  4. A zabla.hu semmilyen reklám üzenetet nem küld senkinek.
  5. A regisztrációkat mindenki és bármikor törölni tudja indoklás nélkül, vagy kérheti a törlést, amit a lehető leg rövidebb időn belül teljesítünk is.
  6. Mivel az zabla.hu egy kisebb közösségi oldal a lovarda regisztráció kivételével tilos bármilyen személyes információt kitenni, ha ezt tapasztaljuk, akkor az érintett poszt törlésre kerül. A törlésig eltelt idő alatt a megtekintéséig nem tudunk felelősséget vállalni, hiszen akkor a felhasználó tette nyilvánossá a megosztását.
  7. Fotók kezelése. A felhasználó maga dönti el milyen fotót tesz közzé (ha ez nem illik a zabla.hu témakörébe akkor törlésre kerül). A fotókat a felhasználó bármikor törölheti, a zabla.hu nem tárolja.

 

 

A zabla.hu elkötelezett a honlapon regisztrált felhasználók és látogatók (a továbbiakban: felhasználók) személyes adatainak védelme iránt, kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A személyes adatokat a hatályos jogi előírásoknak megfelelően kezeljük, és megteszünk minden szükséges intézkedést a honlap felhasználóinak biztonsága érdekében. A személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és a vonatkozó jogi előírásoknak megfelelően biztosítunk minden olyan biztonsági, technikai és szervezési feltételt, mely az adatok biztonságát garantálja.

Tovább a teljes bejegyzéshez
  63 Hits
63 Hits

Szabályzat

Átmeneti email címünk:  zablaweb(kukac)outlook.hu

 

Az oldal használatával kapcsolatos alapvető információk:

Tovább a teljes bejegyzéshez
  117 Hits
117 Hits
Copyright © 2018.zabla.hu