Van egy jó lovas történeted?

lovasg2

Van egy jó lovas történeted? Írj saját lovas blogot, legyen az vidám, szomorú vagy esetleg tanulságos.

Tovább a teljes bejegyzéshez
  20 Megtekintés
Címkék:
20 Megtekintés

Ha ló nincs szamár is jó! Lesz belőle zebra.

szamr-zebra

Csíkosra festett szamarat állított ki zebraként egy nemrég nyílt kairói állatkert. Az egyébként meglehetősen furcsa kinézetű állat egy látogatónak lett elsőként gyanús. Lefotózta, és közzétette a közösségi oldalán. A fotó lájkok, megosztások és kommentek ezreit kapta - írja a Metro.

Tovább a teljes bejegyzéshez
  87 Megtekintés
Címkék:
87 Megtekintés

Magas lovon a kulisszák mögött. Keanu Reeves John Wick 3.

John-Wick-3--horse-back-ridin_20180716-170153_1

Alapvetően szkeptikus vagyok a filmbéli színészek „akciós” alakításaival kapcsolatban, különösen, ha hollywoodi produkcióról van szó. Számomra természetes, hogy veszélyes - vagy csak éppen nem a színész profiljába vágó - jelenetről van szó, dublőrt alkalmaznak. Itt is élek a gyanúperrel, hiszen az első klippen jól látszik, hogy a ló mellett áll egy másik Keanu Reeves is.

Tovább a teljes bejegyzéshez
  312 Megtekintés
312 Megtekintés

Lovas túrák a Pilisben, átadták a Pilis Ride úthálózatot

pilis_ride_1

A Pilisi Parkerdőben ünnepélyes keretek között nyitották meg a Pilis Ride erdei lovas úthálózat első szakaszát, így a gyalogos és kerékpáros túrázás mellett már lóháton is kényelmesen bejárhatók a Visegrádi-hegység legszebb részei. A tulajdonosi támogatással zajló program részeként 4 nyári istállót építettek, és kijelöltek 56 kilométernyi erdei lovastúra-útvonalat is

Tovább a teljes bejegyzéshez
  87 Megtekintés
87 Megtekintés