Szabályzat

Az oldal használatával kapcsolatos alapvető információk:

A regisztráció és az oldal használata ingyenes! A zabla.hu  kizárólag lovakkal kapcsolatos témákkal foglalkozik. Minden egyéb téma az oldalról törlésre kerül. Kiemelten TILOS politikai, erotikus és mások számára bármilyen sértő tartalmat megosztani, közzétenni. Ennek a szabálynak a megszegése azonnal a felhasználó törlését jelenti az oldalról. A regisztráció véglegesítéséhez valóságos email cím megadása szükséges.

 

 1. A zabla.hu minden regisztráció ingyenes.
 2. A „lovas” regisztráció során csak és kizárólag fantázianév a megengedett. Saját névvel történő regisztráció tilos illetve törlésre kerül, és nem tároljuk.
 3. Az email cím csak a regisztrációhoz szükséges (az oldalon nem látszik) illetve az oldalon történő kommunikáció kiértesítéséhez. A felhasználónak lehetőségé van ezeket letiltani az oldalon vagy a moderátor segítségét kérni.
 4. A zabla.hu semmilyen reklám üzenetet nem küld senkinek.
 5. A regisztrációkat mindenki és bármikor törölni tudja indoklás nélkül, vagy kérheti a törlést, amit a lehető leg rövidebb időn belül teljesítünk is.
 6. Mivel az zabla.hu egy kisebb közösségi oldal a lovarda regisztráció kivételével tilos bármilyen személyes információt kitenni, ha ezt tapasztaljuk, akkor az érintett poszt törlésre kerül. A törlésig eltelt idő alatt a megtekintéséig nem tudunk felelősséget vállalni, hiszen akkor a felhasználó tette nyilvánossá a megosztását.
 7. Fotók kezelése. A felhasználó maga dönti el milyen fotót tesz közzé (ha ez nem illik a zabla.hu témakörébe akkor törlésre kerül). A fotókat a felhasználó bármikor törölheti, a zabla.hu nem tárolja.

Apróhirdetés feladásával kapcsolatos információk:

 • Hirdetést csak magánszemélyek és kutyamenhelyek, lovardák adhatnak fel.
 • A hirdetések feladása ingyenes.
 • Csak az oldal profiljába illő hirdetéseket lehet feladni, minden egyéb azonnal törlésre kerül!
 • A hirdetések tartalmáért, valódiságáért felelősséget a zabla.hu nem vállal!


Kellemes időtöltést kívánunk a zabla.hu-n!

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Vendég
2018. augusztus 21. kedd

Captcha kép